Blogg

Orange?

Orange kommer antagligen från ordet för apelsin på engelska. Hur ska man böja detta främmande ord? Oranga eller orangea? Det finns ett helt perfekt ord för denna färg, nämligen skånska BRANDGUL. Varför krångla till det?

Never in my life

Det finns en del saker som jag aldrig gjort och aldrig kommer att göra. Snusa, tatuera mig, pierca mig, använda energidrycker, ta droger och spela på casino- och bettingsajter.

Vinner man alltid?

Spelsajter är duktiga på att framhäva hur snabbt och enkelt det är att bli medlem, hur mycket man dubblar insättningarna med och hur många freespins man får. Dessutom tävlar de om hur snabbt vinsterna betalas ut. Vilka vinster? Inte en enda gång har jag hört någon berätta om hur stor (eller liten) vinstchans man harFortsätt läsa ”Vinner man alltid?”

Hornbachmannen

Hornbach gör reklam på TV. En man har blivit kär i en fogsvans. Så kär att han gifter sig med den. Han dansar med den och hånglar med den och då måste han vara extra försiktig så att han inte av misstag sågar av snoppen.

Stress, stress och stress

Det blir allt vanligare att man uppmanas att se nästa dags avsnitt av en serie eller program redan nu. VARFÖR? Om ett program visas på den vanliga kanalen mån-tor och man redan på onsdagen tittar på torsdagens program på playtjänsten, då har man ju inget att titta på när väl torsdagen kommer. VARFÖR denna stressFortsätt läsa ”Stress, stress och stress”

Jackpott

Nej jag har inte vunnit på lotto eller tips. I dessa tuffa coronatider konstaterade jag att för mig är det hela en jackpott. Varför? Jag har inte så många vänner, alltså litet socialt umgänge, går aldrig på krogen kvällstid och gästar sällan någon eller bjuder hem någon. Vidare är jag pensionär, kan inte bli arbetslös,Fortsätt läsa ”Jackpott”

Hudkräm … are

Jag är inte speciellt vacker, har hyfsat fast hud, inte överdrivet många rynkor. Under åren (75,5 nu) har jag på sin höjd använt Nivea några gånger vid uteliv och då särskilt den utan vatten på vintern. Lypsyl eller Försvarets hudsalva använder jag under den torra delen av året. Jag blir närmast chockad när jag serFortsätt läsa ”Hudkräm … are”

EU – Egoistiska Unionen

Så mycket var sammanhållningen värd. 0 (noll). Detta är ett klart bevis på att EU bara är ett önsketänkande, en pappersprodukt, där tjänstemän sitter och skriver lagar om hur böjda bananerna får vara och hur raka gurkorna ska vara. Länder som söker bidrag för än det ena, än det andra. Politiker som har bra lönFortsätt läsa ”EU – Egoistiska Unionen”

Läser in…

Något gick fel. Ladda om sidan och/eller försök igen.


Följ min blogg

Få nytt innehåll direkt till din inkorg.

%d bloggare gillar detta: