Jackpott

Nej jag har inte vunnit på lotto eller tips. I dessa tuffa coronatider konstaterade jag att för mig är det hela en jackpott. Varför? Jag har inte så många vänner, alltså litet socialt umgänge, går aldrig på krogen kvällstid och gästar sällan någon eller bjuder hem någon. Vidare är jag pensionär, kan inte bli arbetslös, sparkad, friställd, permitterad eller så. Min pension trillar in varje månad. Den kommer säkert att påverkas, men inte mer än att jag överlever. För det tredje behöver jag inget toapapper eftersom jag har en stomi sedan 2014 då jag opererades för en tumör (cancer) på ändtarmen.

Så utan att göra narr av någon så är de här tre sakerna tillsammans jackpott för mig. Ibland kan man få ha lite flyt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: