Kina har löst Coronaproblemet

Jag har svårt att lita på de uppgifter som kommer från Kina nu. Nu verkar det som om man löst Coronaproblemet genom att media endast rapporterar positiva saker. Viruset kom INTE från Kina, det var amerikanska soldater som hade det med sig. I historieböckerna i framtiden kommer det inte att stå något om Kinas roll i det hela. Nu har man öppnat marknaderna för vilda och tama djur igen. Det säljs kött av allehanda slag och det kan vara dags för ett nytt virus. Kina försöker nu med alla medel tvätta sig rent från detta virus.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: