Varför så bråttom?

Jag blir inte klok på människor som springer runt med en pappmugg med kaffe eller vad det nu är i den. Kan man inte bara sitta ner lugnt och fint och NJUTA av drycken? Är det ett sätt att visa för omvärlden att här är minsann en person som har väldigt mycket att göra, ja så mycket att man inte hinner placera ändan på en stol och inta drycken. Likaså förekommer det i bilar att man åker omkring med en mugg i handen. Det är väl lika illa som att hålla en mobil i densamma. Nej; mitt råd till dessa personer är: – Ta det lugnt, sitt ner och njut av din dryck. Sen är ju frågan om det kaffe som erbjuds verkligen håller en hög standard?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: